top of page

SERVICES

Ieder jaar heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig. Bij de monteurs van Artis Garage is uw voertuig in goede handen. U kunt voor alle merken en modellen personenauto’s en bestelwagens bij ons terecht. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het merk Saab.

Onze onderhoudsmonteurs werken snel en zorgvuldig volgens alle fabrieksvoorschriften waardoor u eventuele fabrieksgarantie behoudt.

01

Grote onderhoudsbeurt inclusief gratis APK
 

De onderhoudsbeurt wordt door ons goed geschoolde personeel, volgens fabrieksspecificatie's, uitgevoerd. De onderdelen die wij gebruiken zijn minimaal van fabriekskwaliteit, en daardoor blijft de fabrieksgarantie op uw auto gewaarborgd. Elke onderhoudsbeurt is afhankelijk van de gereden kilometers, de onderhoudshistorie, en de gegevens van de auto. Wij zijn in staat om aan de hand van deze gegevens, voor uw auto de juiste onderhoudsbeurt vast te stellen. Neem daarom contact met ons op voor een passende aanbieding.

02

Electrische storingen
 

Voor electrische storingen van elk merk en type auto kunt u bij ons terecht. Wij hebben speciale uitleesapparatuur om storingen uit te lezen en te repareren. Met behulp van testapparaturen zijn wij in staat om het gehele motormanagementsysteem te controleren en te herstellen op storingen. Foutcodes kunnen weer gereset worden, zodat alles in topconditie blijft. Wij hebben ook goede contacten met merk-dealers in de regio voor eventuele ondersteuning. Dus vergeet de hoge uurtarieven van merk-dealers en kom bij ons langs voor al uw electrische storingen aan uw auto.

03

Motoren uit- inbouwen
Een complete motorrevisie voor uw auto, vergt kennis en verstand van zaken. Bij Artis Garage bent u voor de revisie van uw motor op het juiste adres. We hebben al jaren ervaring met uit- en inbouw van motoren. We hebben kennis van zowel moderne en klassieke motoren en reviseren en repareren beide.
 
 

 

04

Vervangen van koppelingen
 
Gas geven zonder te versnellen of koppeling hoog op laten komen?Heeft uw auto last van deze symptomen, dan is er een grote kans dat uw koppeling versleten is. Ook als u een branderige lucht ruikt bij het optrekken, is er een grote kans dat uw koppeling versleten is. De koppeling zorgt voor de omzetting van het vermogen van de motor op de as van de auto. Hierdoor wordt de auto in beweging gebracht. De versnellingsbak zorgt ervoor dat u kunt schakelen. De koppeling werkt doordat een aantal platen, met behulp van sterke veren, zeer hard tegen elkaar of tegen het vliegwiel worden aangedrukt. Wanneer je het koppelingspedaal indrukt, wordt dit contact tussen de platen of het vliegwiel verbroken. Hierdoor is er ook geen contact meer tussen de motor en de assen van de wielen. Bel voor een prijsopgave.
 

 

05

Rem revisie
 

De speciaal opgeleide remspecialisten van Artis Garage staan 5 dagen per week voor u klaar. Welk automerk of type u ook rijdt, onze remspecialisten helpen u weer veilig op weg. Om de staat van uw remmen te bepalen, worden aan de hand van een zorgvuldig samengestelde checklist uw remmen geïnspecteerd. Op de remmentestbank wordt de remvertraging berekend. De wielen worden gedemonteerd en er wordt bekeken of de dikte van de remschijven voldoet aan de minimale veiligheidseisen. Daarnaast worden de remblokken, remschoenen en remklauwen nagelopen op afwijkingen en wordt de remleiding gecontroleerd op lekkage.

bottom of page