ONDERHOUD

        Remmen

 

 

 

Remblokken, remschijven, remklauwen, remzadels, remschoenen, remtrommels, wielremcilinders, handremkabels. Zomaar een heleboel onderdelen die essentieel zijn voor het goed functioneren van het remsysteem! Wij repareren het remsysteem van uw auto vakkundig met onderdelen van originele fabriekskwaliteit.Twijfelt u aan de werking van de remmen van uw auto? Breng een bezoek aan onze werkplaats en laat een remmencheck aan uw Saab of ander merk auto uitvoeren.

 

        Groot onderhoud
 

 

 

We gebruiken hiervoor uitsluitend olie van het topmerk Mobil.Vervangen van het oliefilter.Controle op slijtagegevoelige onderdelen (o.a. uitlaat, banden, verlichting, ruiten en schokdempers).Inspectie van het remsysteem.Bijvullen van diverse vloeistoffen.Inspectie van de motor, brandstoftank, gasbediening en versnellingsbak.Reiniging van het remsysteem.Vervangen van de bougies * (bij benzineauto's).Vervangen van het luchtfilter.Reiniging van het interieurfilter. Vervangen brandstoffilter (dieselauto's).

        Banden

 

 

Is uw auto toe aan nieuwe banden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Wanneer u bij ons nieuwe autobanden bestelt, kunt u ervan op aan dat de montage met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd door goed opgeleide monteurs, die gebruik maken van de nieuwste apparatuur. Dit alles om u veilig op weg te helpen, dit alles bij de Saab garage in amsterdam !